Afișez toate cele 4 rezultate

Sort by:

Durex

Brandul Durex

Durex este un brand cunoscut la nivel mondial pentru produsele sale fabricate cu cea mai mare grijă pentru a se asigura că sunt sigure și eficiente pentru sănătatea sexuală.

De-a lungul anilor, Durex și-a extins gama de produse pentru a satisface nevoile și preferințele diverse ale consumatorilor. Gama sa de produse include prezervative, lubrifianți, jucării sexuale și alte produse de igienă intimă.

Lubrifianții Durex sunt un produs popular pentru sănătatea sexuală. Acești lubrifianți sunt disponibili în diferite forme și arome.

Un alt produs din gama Durex sunt inelele vibratoare. Acestea sunt dispozitive mici și portabile care se pot atașa la baza penisului pentru a oferi o stimulare suplimentară partenerului. Inelele vibratoare Durex sunt fabricate din materiale de calitate și sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme pentru a se potrivi tuturor preferințelor.

Pentru furnizarea de servicii acest site folosește cookies. Navigând pe site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Mai multe informații.