Sex shop cu livrare rapida in Resita

Sex shop în Resita

Sex shop Netu nu dispune încă de un magazin fizic în Resita, dar produsele noastre sunt livrate rapid în 24h – 48h.

Expediere în aceeași zi

Ne străduim să expediem comenzile în aceeași zi, dacă sunt primite de luni pană vineri între orele 8:00 și 15:30. Dacă ai făcut comanda în afara orelor de program, va fi expediata în următoarea zi lucrătoare. În cazul comenzilor cu plata ramburs, acestea necesită confirmarea telefonică pentru prima comandă. La următoarele comenzi nu este necesara confirmarea.

Costuri de livrare în Resita

sex shop Resita easybox

Gratuit pentru comenzile de peste 300 lei
Livrarea prin curier la domiciliu, birou, etc – 18 lei
Livrarea la Easybox– 15 lei

Vezi aici harta Easybox Resita

Produsele de la sex shop Netu sunt livrate în Resita prin curierul rapid Sameday și ajung de obicei în următoarea zi. Nu există comandă minimă de la sex shop Netu pentru orașul Resita.

Confidențialitate 100%

Cumpăra cu încredere. Confidențialitate și discreție totală.

Pentru ca dumneavoastră să puteți cumpăra cu încredere produsele din sex shop-ul nostru, vă garantăm discreție deplină în ceea ce privește ambalarea și transportul produselor sex shop Netu către Dvs.

Toate comenzile sunt expediate de la sex shop în Resita în cutii maro, discrete și fără marcaje sau orice alt element ce poate trăda interiorul. Nimeni nu își va da seama ce conține coletul sau de la ce magazin online a fost comandat.

Suntem conștienți că una din cele mai importante cerințe ale clienților noștri este siguranța datelor lor personale și din acest motiv, acordam o atenție speciala acestui aspect.

Livrare rapida si in orasele:

Pentru furnizarea de servicii acest site folosește cookies. Navigând pe site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Mai multe informații.