Afișez toate cele 8 rezultate

Sort by:

Dolce Vita

89,00 lei

Vibrator Dolce Vita Genius Black

1
89,00 lei

Vibrator Dolce Vita Genius Pink

1
89,00 lei

Vibrator Dolce Vita Pleasure Pink

1
89,00 lei

Vibrator Dolce Vita Pleasure Purple

1
89,00 lei

Vibrator Roz Reîncărcabil – Five

2
89,00 lei

Vibrator Roz Reîncărcabil – One

2
89,00 lei

Vibrator Roz Reîncărcabil – Six

1
89,00 lei

Vibrator Roz Reîncărcabil – Three

1

Brandul Dolce Vita

Dolce Vita este o colectie de vibratoare care se remarca prin tehnologia avansata utilizata in design si functii, care aduce un plus de satisfactie si confort utilizatorilor. Aceasta colectie este destinata femeilor care doresc sa experimenteze senzatii noi si sa atinga noi niveluri de placere sexuala.

Un aspect important al vibratoarelor Dolce Vita este motorul de noua generatie, care imbunatateste considerabil puterea vibratorie si durabilitatea dispozitivului. Aceasta inovatie asigura utilizatorilor o experienta deosebita si poate duce la orgasmul mult dorit. O alta caracteristica importanta este reincarcarea prin USB, care face ca dispozitivul sa fie usor de utilizat si convenabil.

Designul elegant si sofisticat al vibratoarelor Dolce Vita este una dintre caracteristicile care atrag utilizatorii. Materialele folosite in fabricarea acestor dispozitive sunt de cea mai buna calitate, astfel incat utilizatorii se pot bucura de o atingere fantastica a dispozitivului. Siliconul hipoalergenic utilizat in fabricarea dispozitivelor Dolce Vita este deosebit de remarcabil, datorita suprafeței sale mate, mătăsoase, cu o adaptare extraordinară la corp. Materialul flexibil alunecă frumos și adoptă rapid temperatura corpului, ceea ce face utilizarea dispozitivului sa fie una extrem de placuta si confortabila.

Pentru furnizarea de servicii acest site folosește cookies. Navigând pe site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Mai multe informații.