Afișez toate cele 8 rezultate

Sort by:

Icicles

159,00 lei

Dildo Sticla – Icicles 16,5 cm

1
219,00 lei

Dildo Sticla Realist – Icicles 18 cm

1
120,00 lei

Dop Anal Sticla – Icicles No. 44

2
Promoție
149,00 lei

Dop Anal Sticla Negru – Icicles

1
Promoție
149,00 lei

Dop Anal Sticla Roz – Icicles

1

Brandul Icicles

Icicles este un brand de jucării sexuale care se concentrează pe dildo-uri și butt pluguri din sticlă, oferind o gamă variată de modele de înaltă calitate.

Unul dintre avantajele jucăriilor sexuale din sticlă este că sunt netede și fără pori, ceea ce le face ușor de curățat și dezinfectat.  Jucăriile din sticla pot fi răcite sau încălzite înainte de utilizare pentru o experiență unică și excitantă.

O gamă de modele Icicles din sticlă cuprinde dildo-uri și butt pluguri de diferite dimensiuni și forme, inclusiv modele curbate pentru stimularea punctului G, modele mai subțiri pentru începători și modele mai largi pentru cei care caută o experiență mai intensă. Acestea sunt disponibile în culori variate, inclusiv roz, mov și transparent.

Jucăriile sexuale din sticlă Icicles sunt fabricate din sticlă borosilicată de calitate medicală, care este sigură pentru corp și nu se va sparge sau fisurează în timpul utilizării normale. Ele sunt de asemenea realizate manual, ceea ce le conferă un aspect unic și special.

Pentru furnizarea de servicii acest site folosește cookies. Navigând pe site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Mai multe informații.