Afișez toate cele 3 rezultate

Sort by:

Mythology

MYTHOLOGY constă într-o gamă de dildo-uri, toate realizate din silicon de înaltă calitate, disponibile în diferite dimensiuni (S, M, L).

Care sunt beneficiile utilizării MYTHOLOGY?

Brandul MYTHOLOGY oferă produse care pot fi folosite atât pentru auto-stimulare (masturbare), cât și pentru intensificarea plăcerii cu partenerul. Este puțin cunoscut faptul că jucăriile sexuale nu numai că măresc plăcerea în sfera noastră sexuală, dar ajută și la îmbunătățirea și rezolvarea disfuncțiilor sexuale. De asemenea, acestea au mai multe utilizări decât ne putem imagina și nu trebuie să fie folosite ca înlocuitori, ci mai degrabă ca și completări ale ceea ce știm deja să folosim.

În continuare, să descoperim beneficiile utilizării noii linii MYTHOLOGY pentru intensificarea plăcerii, atât în utilizarea individuală, cât și atunci când suntem cu un partener și obținem plăcere în diverse moduri:

Descoperă-te
MYTHOLOGY îți permite să știi ce îți place, unde îți place și cum îți place. Te ajută să te cunoști mai bine și să descoperi noi zone erotice de care să te bucuri. Aceste informații te pot ajuta să comunici partenerului tău preferințele tale în ceea ce privește sexul.

Ieși din monotonia rutinei
Experiența cu MYTHOLOGY îți permite să te joci și să experimentezi senzații noi, ieșind din rutina a ceea ce suntem obișnuiți să facem.

Completează-te
MYTHOLOGY nu are ca scop să înlocuiască, ci mai degrabă să completeze experiența sexuală. Fie că este vorba despre explorarea zonelor erotice sau despre penetrare, MYTHOLOGY poate adăuga o dimensiune suplimentară plăcerii.

Eliberează-te
Pentru a utiliza aceste obiecte în mod corespunzător, este important să fii deschis și liber de judecăți sau vinovății. Bucuria sexualității te poate ajuta să eliberezi stresul acumulat în timpul zilei și să te simți mai bine, facilitând atingerea orgasmelor.

Menține-ți viața sexuală activă
Experimentarea cu MYTHOLOGY te ajută să îți menții viața sexuală activă, să te bucuri mai mult de relațiile cu partenerul și să păstrezi dorința vie.

Pentru furnizarea de servicii acest site folosește cookies. Navigând pe site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Mai multe informații.