110,00 lei

Peruca blonda din par sintetic – Bianca

Estimare livrare, Marti 03.10

Stoc epuizat

Delivery Truck

Livrare rapida și discreta prin Sameday

Opțiune de livrare la Easybox

Plata cu cardul online sau ramburs

Descriere Peruca blonda din par sintetic – Bianca

Peruca blondă din păr sintetic este un accesoriu versatil, ideal pentru a vă schimba rapid și ușor aspectul. Aceasta este potrivită pentru diferite ocazii, cum ar fi Halloween, petreceri, role-play, evenimente speciale sau pur și simplu pentru a vă exprima stilul unic în viața de zi cu zi.

Aceasta este o peruca lungă, confecționată din fire de par sintetic, care oferă un aspect natural al părului. De asemenea, este echipată cu o plasă extensibilă care permite fluxul constant de aer către cap, prevenind transpirația și lipirea marginilor de cap.

Fibrele sintetice de calitate superioară asigură că peruca este delicată și plăcută la atingere. Mai mult, puteți ajusta peruca la circumferința capului dvs. (48 cm – 60 cm).

Odată cu peruca, veți primi și o plasă pentru perucă, care oferă o senzație confortabilă atunci când purtați accesoriul.

Este important să utilizați produse de îngrijire speciale destinate pentru firul sintetic al perucii, pentru a-i menține aspectul natural și durabilitatea.

 

Caracteristici:

 • are textură și aspect realist
 • se spală manual
 • ajustabilă pentru o fixare sigură
 • ușoară și confortabilă
 • de culoare blondă.

 

Îngrijire:

Îngrijirea corectă a unei peruci din par sintetic este esențială pentru a-i menține aspectul natural și durabilitatea pe termen lung. Iată câteva sfaturi pentru îngrijirea perucii din par sintetic:

 • Pieptănare regulată: Înainte de a purta peruca, asigurați-vă că o pieptănați cu grijă pentru a îndepărta nodurile și a pregăti peruca pentru utilizare. Folosiți o perie cu dinți largi sau un pieptene special pentru peruci.
 • Evitați căldura excesivă: Părul sintetic este sensibil la căldură, așa că evitați expunerea perucii la surse de căldură precum uscătoarele de păr, plăcile de îndreptat sau ondulatoarele. Acestea pot deteriora fibra sintetică și pot distruge forma și aspectul perucii.
 • Curățare delicată: Spălați perucă doar atunci când este absolut necesar. Utilizați un șampon special pentru peruci sintetice și apă rece sau călduță. Evitați apa fierbinte. Înmuiați perucă în apă cu șampon și apoi clătiți-o cu grijă sub jet de apă.
 • Uscare naturală: După spălare, nu stoarceți sau frecați perucă. Înfășurați-o într-un prosop curat și absorbind excesul de apă. Apoi lăsați-o să se usuce natural, așezată pe un suport pentru peruci sau pe o suprafață plată. Nu utilizați uscătoare de păr sau să o expuneți la soare direct.
 • Depozitarea corespunzătoare: Atunci când nu purtați peruca, păstrați-o într-un suport special pentru peruci sau în cutia originală, departe de lumină și praf. Nu depozitați perucă în apropierea unei surse de căldură.
 • Evitați contactul cu substanțe chimice: Feriți perucă de contactul cu parfumuri, lacuri de păr sau alte produse chimice care ar putea deteriora fibrele sintetice.
 • Tunderea și coafarea: Deși unele peruci sintetice pot fi tăiate și coafate, este recomandat să consultați un profesionist pentru a obține cele mai bune rezultate. Evitați utilizarea instrumentelor de coafat care implică căldură.

În general, perucile din par sintetic sunt mai ușor de întreținut decât cele din par natural, dar totuși necesită o atenție corespunzătoare pentru a le menține aspectul proaspăt și frumos. Respectând aceste sfaturi, puteți prelungi durata de viață a perucii și puteți bucura de aspectul său minunat de fiecare dată când o purtați.

 

# tags

#perucidama #roleplay #cosplay #peruciieftine

#erotic  #fetish

culoare

blond

Expediere în aceeași zi

Ne străduim să expediem comenzile în aceeași zi, dacă sunt primite de luni pană vineri între orele 8:00 și 15:30. Dacă ai făcut comanda în afara orelor de program, va fi expediata în următoarea zi lucrătoare.

Costuri de livrare:

 • Gratuit pentru comenzile de peste 300 lei
 • Livrarea prin curier la adresa ta – 18 lei
 • Livrare la Easybox – 15 lei
Confidențialitate 100%
Cumpăra cu încredere. Confidențialitate și discreție totala.

Pentru ca dumneavoastră să puteți cumpăra cu încredere produsele noastre, vă garantăm discreție deplina în ceea ce privește ambalarea și transportul produselor Netu către Dvs.

Toate produsele noastre sunt expediate în cutii maro, discrete și fără marcaje sau orice alt element ce poate trăda interiorul. Nimeni nu își va da seama ce conține coletul sau de la ce magazin online a fost comandat.  

Suntem conștienți că una din cele mai importante cerințe ale clienților noștri este siguranța datelor lor personale și din acest motiv, acordam o atenție speciala acestui aspect. 

Nu vrei să primești nimic acasă?

Atunci când plasezi o comandă în magazinul online Netu, poți să alegi livrarea prin curier, la adresa selectată de tine sau ridicarea de la un punct de livrare Easybox. La adresa de livrare te rugam să scrii adresa unde dorești să primești coletul. 

Pentru furnizarea de servicii acest site folosește cookies. Navigând pe site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Mai multe informații.