Afișez toate cele 16 rezultate

Sort by:

Vibratoare barbati

59,00 lei

Butt Plug Manșon

1
239,00 lei

Butt Plug Vibrator Anos

1
Promoție
99,00 lei

Butt Plug Vibrator Cu Inel

1
199,00 lei

Butt Plug Vibro – Vibrator Anal

1
Promoție
269,00 lei

Magic Wand – Satisfyer Wand-er Woman

3
269,00 lei

Satisfyer Heat Climax – Vibrator Anal

1
89,00 lei

Vibrator anal – Anal Lover

1
99,00 lei

Vibrator Anal Beginner’s Power Beads

1
129,00 lei

Vibrator Bendy Ripple

1
239,00 lei

Vibrator Cuplu – Satisfyer Double Joy

1
Promoție
349,00 lei

Vibrator Magic Wand Warming

2
Promoție
99,00 lei

Vibrator Wand – Flirtation Magical

1
139,00 lei

Vibrator Wand – Ohmama

1
139,00 lei

Vibrator Wand – Spirit

1

Vibratoare barbati

Descoperă universul plăcerii masculine cu vibratoarele noastre pentru bărbați! Cu forme ergonomice și funcții inovatoare, aceste jucării sexuale sunt proiectate pentru a oferi senzații intense și pentru a crește plăcerea sexuală la nivelul următor. Vibrațiile puternice și variate vor stimula zona erogenă masculină și vor oferi orgasme de neuitat, îmbunătățind astfel performanța sexuală și starea generală de bine.

Alege dintr-o gamă largă de vibratoare proiectate special pentru stimularea prostatei, vibratoare cu inele pentru penis sau modele care combină atât stimularea prostatei, cât și a perineului. 

Cu o varietate de funcții, de la diferite niveluri de vibrație până la modele care îți permit să controlezi vibrațiile prin intermediul unei aplicații mobile, vibratoarele noastre pentru bărbați sunt perfecte pentru a-ți aduce plăcere de neegalat. Indiferent dacă dorești să îți îmbunătățești performanțele sexuale sau pur și simplu să îți explorezi plăcerea sexuală, vibratoarele noastre pentru bărbați sunt alegerea ideală.

Asigură-te că ai parte de plăcere maximă și adaugă unul sau mai multe vibratoare din gama noastră pentru bărbați în coșul tău de cumpărături!

Pentru furnizarea de servicii acest site folosește cookies. Navigând pe site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Mai multe informații.