Afișez toate cele 6 rezultate

Sort by:

Vibratoare clasice

Promoție
69,00 lei

Vibrator Realistic – Baile 23 cm

1
Promoție
99,00 lei

Vibrator Realistic – King Cock

2
Promoție
99,00 lei

Vibrator Realistic – Real Feel 19 cm

1
149,00 lei

Vibrator Realistic Nature Vibe

1
69,00 lei

Vibrator Realistic Negru 17 cm

1

Vibratoare clasice

Atunci când vine vorba de jucăriile sexuale, vibratoarele clasice sunt unele dintre cele mai populare și versatile din întreaga gamă de produse erotice. Aceste jucării sunt concepute pentru a oferi stimulare internă și externă, fără a fi nevoie de partener. Cu o varietate de dimensiuni, forme și caracteristici, vibratoarele clasice pot fi personalizate pentru a satisface nevoile individuale ale fiecărei persoane.

Vibratoarele clasice sunt jucării sexuale care oferă stimulare prin vibrații. Acestea pot fi utilizate pentru a stimula clitorisul, vaginul sau anusul, în funcție de designul jucăriei. 

Înainte de a utiliza un vibrator clasic, este important să curățați jucăria cu un săpun delicat și apă caldă. Este important să folosiți lubrifiant pentru a reduce frecarea și pentru a face experiența mai confortabilă și plăcută.  Vibratoarele clasice pot fi folosite singuri sau cu partenerul.

Pentru furnizarea de servicii acest site folosește cookies. Navigând pe site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Mai multe informații.